Terugkeren naar Heelheid

Een compleet online cursuspakket om trauma’s te begrijpen en te helen.

Waarom het Wijsheid van Trauma Online Pakket zo speciaal is:

8-delige online cursus

+

11 Expert Interviews

+

Workshop opnames

+

Muziekbibliotheek

Trauma begrijpen

 is De poort naar genezing

We hebben allemaal trauma. Niet alleen door wat ons is overkomen, maar ook door wat ons niet is overkomen.

Om te helen, moeten we allemaal die persoonlijke reis naar de wortel van ons trauma maken om de ketens van het generatietrauma te verbreken.

Als we op deze manier ruimte voor onszelf maken, geven we anderen automatisch toestemming hetzelfde te doen.

En DIT is hoe we zullen helen als individu, als samenleving en de hele mensheid.

DE SCHOONHEID VAN JE BESTAAN LATEN ZIEN

In deze 8-delige cursus leer je dat jij niet je trauma bent. Zelfs als je door de pijn heen waadt, zul je ontdekken hoe onbeschrijfelijk mooi je bent.

JE AANGEBOREN WIJSHEID LATEN DOORSCHIJNEN

Je waarheid ontdekken zal je hart openen en je inherente wijsheid door je wonden heen laten schijnen.

JE POTENTIEEL VOOR TRANSCENDENTIE REALISEREN

Als je jouw wonden toestaat jou te leren over luisteren, zelfliefde en mededogen, zul je boven je pijn uitstijgen.

Het complete pakket

Voor een beperkte tijd

€127

in plaats van de normale prijs van €499

Het 8-delige online cursusprogramma

Trauma begrijpen

In deze sessie leren we dat trauma bepalend is voor onze kijk op de wereld, onze hersenen, ons zenuwstelsel, onze relaties.

Het creëert starheid en een gevoel van schaamte. Het ontkoppelt ons van onze intuïtie en van het gevoel wie we zijn. Maar er schuilt wijsheid in trauma, in die zin dat onze trauma’s de sleutels bevatten die ons terug naar onszelf kunnen leiden.

DE AARD EN WETENSCHAP VAN TRAUMA

In deze sessie leren we hoe trauma van generatie op generatie wordt doorgegeven. We begrijpen hoe trauma de oorzaak is van zaken als racisme, ongelijkheid, uitbuiting en hoe geestesziekten een aanpassing zijn aan trauma. En dat de manier waarop we levenservaringen in ons lichaam dragen, ons vermogen om op het leven te reageren kan beperken.

NEE ZEGGEN: GEHECHTHEID VERSUS AUTHENTICITEIT

In deze sessie leren we dat mensen geboren worden met een verbinding met hun intuïtie en hun authenticiteit. Gaandeweg leren we die echter te onderdrukken om de grotere behoefte aan gehechtheid te vervullen. We leren dat authenticiteit en gehechtheid essentieel zijn voor onze overleving, maar gehechtheid wint altijd. Bij volwassenen kan dit resulteren in people pleasing gedrag dat je niet dient.

RELATIES

In deze sessie gaan we in op trauma en relaties. Als we moeite hebben onszelf te zijn in relaties, komt dat omdat onze behoefte aan gehechtheid onze behoefte aan authenticiteit overheerst. Dit gebeurde in de kindertijd, maar op volwassen leeftijd ervaren we nog steeds angst wanneer we authentieke gevoelens hebben in een relatie.

Om goede relaties te hebben, moeten we eerst leren om comfortabel alleen te zijn.

OVER SCHULDGEVOEL, SCHAAMTE, WOEDE EN VERDRIET

In deze sessie leren we de oorsprong te herkennen van schuld, schaamte en onuitgesproken woede die ons potentieel voor vreugde en vrijheid beperken. We leren hoe schuld in een volwassen leven invloed heeft op het stellen van gezonde grenzen. Of hoe schaamte in de volwassenheid verband houdt met gevoelens dat we het niet waard zijn dat onze behoeften worden vervuld. En hoe gezonde woede, die we in onze kindertijd hebben onderdrukt, wordt ingeslikt, maar naar de oppervlakte blijft borrelen en resulteert in slechte keuzes, verslaving, depressie en zelfs ziekte.

ZIEKTE ALS ADAPTATIE

In deze sessie gaan we verder met het concept dat de meeste ziekten een aanpassing zijn aan één of andere vorm van trauma. ADHD kan bv. ontstaan doordat men een moeilijk gezinsleven heeft moeten negeren; depressie doordat men woede moest onderdrukken om acceptabel te zijn. We leren dat de medische wereld het effect van trauma op ziekte nog steeds grotendeels negeert, in tegenstelling tot talrijke wetenschappelijke studies die aantonen dat er een verband bestaat.

PSYCHEDELICA EN TRAUMA

In deze sessie onderzoeken we hoe psychedelica helpen om de geconditioneerde geest uit de weg te ruimen, zodat mensen toegang krijgen tot twee aspecten van de werkelijkheid. Het ene is het diepe trauma en de pijn die ze meedragen; het andere is hun ware zelf en hun verbinding met het leven. We onderzoeken de hernieuwde belangstelling voor het gebruik van psychedelica voor de behandeling van geestesziekten.

SPIRITUELE BYPASS

In deze sessie leren we hoe echt mentaal, emotioneel of spiritueel werk de huidige realiteit niet ontkent. Echt spiritueel werk moedigt ons aan om aanwezig te blijven in situaties die anders triggers zouden zijn. Om ermee te zitten. Om onszelf, onze emoties en alles wat zich aandient met mededogen en zonder oordeel te observeren. Echt spiritueel werk moedigt ons aan onszelf te accepteren zoals we zijn en ondanks alles van onszelf te houden.

MARIANNE WILLIAMSON

Bekende spreker en bestseller auteur

De Wijsheid van Trauma onthult zoveel waarheid en hoop als het ons meeneemt door de poort van Gabor Maté’s inzicht in de oorsprong van menselijk lijden. De film is tegelijkertijd boeiend en confronterend, zachtaardig en suggestief. Een “must see” voor iedereen die onze huidige wereld probeert te begrijpen.”

Het complete cursuspakket De Wijsheid van Trauma: Terugkeren naar Heelheid

Wat is inbegrepen in De Wijsheid van Trauma – Terugkeren naar Heelheid cursuspakket?

8-delige online cursus

De film toonde ons de ware aard van de uitdagingen waar we voor staan… Nu is het tijd voor de oplossing en in deze 8-delige cursus met Gabor Maté ontdek je de oplossing.

totale WAARDE cursuspakket: 499

 

Audioboek

Download al het audiomateriaal uit het cursuspakket om offline te luisteren en dieper in het materiaal te duiken.

Waarde €57

Trauma Talks Pakket: 11 Expert Interviews

Gabor Maté belicht trauma en genezing vanuit het unieke perspectief van 11 trauma-experts.

Waarde €107

De bekroonde film: De Wijsheid van Trauma

Je ontvangt onbeperkte toegang tot deze baanbrekende film die door meer dan 6.000.000 mensen wereldwijd is bekeken en een verschuiving in je perspectief teweegbrengt.

Waarde €47

Als het lichaam nee zegt

Een opname van een recent younity event met Gabor Maté waar hij de effecten van trauma op het lichaam ontvouwt.

Waarde €47

Compassionate Inquiry

Een opname van een recent younity event met Gabor Maté waar hij vertelt over Compassionate Inquiry, een heling-modaliteit met behulp van van storytelling.

Waarde €47

21 vragen beantwoord door Gabor Maté

Gabor Maté beantwoordt onze meest gestelde vragen over de aard van trauma en helen.

Waarde €37

Een muzikale klankreis

Een exclusief audiobestand met een bundel rustgevende muziek uit de film De Wijsheid van Trauma.

Waarde €27

Meditatie- en oefenbundel

Een driedelige meditatiebundel met Petra Brzović om je te helpen in je veilige ruimte te komen, je te verbinden met je innerlijke kind en aanwezig te zijn met je adem. Daarnaast een krachtig oefenboek om je beter te helpen geaard te raken en jezelf te kalmeren wanneer dat nodig is.

Waarde €30

Persoonlijk interview met Gabor Maté

Waarde €30

LIVE CALLS

Opnames van verschillende live calls met Nederlandstalige Compassionate Inquiry Practitioners uit 2023

Nieuwe live calls met Nederlandstalige Compassionate Inquiry Practitioners 

+

Live call én opname met Gabor Maté  op 2 april 2024 (opname met Nederlandse ondertitels)

Waarde: €100

jouw speciale aanbieding

Koop het complete pakket voor

€127

Bespaar tot 75% en krijg alle bonusmaterialen GRATIS!

GELD MAG HET PROBLEEM NIET ZIJN

Als je krap bij kas zit en je deze cursus nu niet kunt betalen, stuur ons dan een e-mail via nederland@younity.one en deel dit met ons. We zullen proberen een manier te vinden om deze cursus voor je beschikbaar te maken.

VEELGESTELDE VRAGEN

Leave Blank
Leave Blank
WAT IS HET MODEL VAN DE CURSUS?

Wanneer je de cursus koopt, heb je direct toegang tot alle video’s en bonusmateriaal, levenslang en onbeperkt!

Zijn de lessen live?

De lessen worden vooraf opgenomen zodat we het materiaal kunnen laten vertalen.

In welke taal is het cursusmateriaal beschikbaar?

Alle cursusvideo’s zijn beschikbaar in het Engels met Nederlandse ondertiteling. Al het schriftelijke materiaal, zoals werkboeken bv., zijn in het Nederlands.

HEB IK LEVENSLANGE TOEGANG TOT DE CURSUS?

Ja, zodra je de cursus hebt gekocht, heb je levenslang toegang tot al het gepubliceerde materiaal.

HEB IK NOG STEEDS TOEGANG TOT HET CURSUSMATERIAAL ALS IK IN TERMIJNEN BETAAL?

Ja, je krijgt onmiddellijk toegang tot het cursusplatform, ook als je ervoor kiest om in termijnen te betalen.

KAN IK DE CURSUS OP EEN LATER TIJDSTIP KOPEN?

Ja, dat kan, maar dan betaal je de volle prijs van 499 euro in plaats van de speciale aanbiedingsprijs van 127 euro. De speciale aanbieding eindigt op 26 april 2024.

Is er een geld-terug garantie?

Dit cursuspakket heeft geen geld-terug garantie.

Maak kennis met Dr. Gabor Maté

Dr. Gabor Maté is een veelgevraagd spreker en bestseller auteur en wordt geprezen om zijn werk op het gebied van verslaving, trauma en de ontwikkeling van kinderen.

In plaats van snelle oplossingen te bieden voor deze complexe problemen, verweeft Dr. Maté wetenschappelijk onderzoek, casestudies en zijn eigen inzichten en ervaring om een breed perspectief te presenteren dat mensen verlicht en in staat stelt te investeren in hun eigen genezing en die van de mensen om hen heen.

Na 20 jaar ervaring in de huisartsenpraktijk en palliatieve zorg werkte Dr. Maté meer dan tien jaar in de Downtown Eastside van Vancouver met patiënten die te kampen hadden met drugsverslaving en geestesziekten. Als auteur van vier boeken, vertaald in meer dan vijfentwintig talen is Dr. Maté een pionier op het gebied van verslaving, trauma, de ontwikkeling van kinderen en de relatie tussen stress en ziekte.

Tegenwoordig reist hij de wereld rond om over trauma’s te praten en iedereen uit te nodigen tot genezing en meer compassie voor zichzelf en elkaar.